Bedrijvencontactdag @ HS Zuyd 2023

door Wouter van den Eerenbeemt, op 8 mei 2023

Vandaag vertegenwoordigen developers Araya en Ron, afstudeerder Tim en Pia van hr ons tijden de Bedrijvencontactdag 2023 op de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Ons doel is hier in gesprek te gaan met studenten van de school en hen Visma Circle voor te stellen als de leukste (toekomstige) IT-werkgever van Nederland.

Sinds geruime tijd heeft Visma Circle werkplekken voor een aantal studenten waarbij deze ervaring kunnen opdoen met het werken in een multidisciplinair enthousiast ontwikkelteam. Op dit moment zijn al vier studenten van de hogeschool in dit team opgenomen. 

Visma Circle is een learning community partner van Hogeschool Zuyd en deze contactdag biedt namelijk een uitstekende gelegenheid voor ons om met hun studenten kennis te maken. We praten met hen over ons werkveld en de mogelijkheden binnen de wereld van IT.

Wij laten de studenten ervaren wat de praktijk hen te bieden heeft en we inspireren dit aankomend jong ICT-talent met onze passie en expertise. Daarnaast kan de snelste van hen ook nog een mooie prijs winnen op de Team Jumbo-Visma fiets die we hebben meegenomen!

Ben jij IT student aan de de hogeschool Zuyd, of een andere hogeschool met als studierichting Informatie Technology, neem dan gerust contact met ons op:
👉🏻 https://www.vismacircle.nl/bcd

Een impressie in foto's:

Compilatie Bedrijvencontactdag 2023

Onderwerpen:VacatureWerken bijWerkgeverAfstuderenStage

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte