Bezoek Live!2023 in Den Bosch en ontmoet ons in levende lijve!

door Wouter van den Eerenbeemt, op 2 maart 2023

Voor de 9de editie van het KBenP Digitale Overheid event Live!2023 op 9 maart aanstaande verplaatsen we ons na 3 jaar weer naar het voorjaar. In 1931 Congrescentrum te Den Bosch heten Bart, Jean-Paul en Mike jullie weer welkom aan onze knoppentafel en in de twee subsessies die onze collega's Tom, Jolein en Maurice organiseren, spijkeren we alle geïnteresseerden weer helemaal bij rondom onze gamificatie aanpak van zaakgericht werken implementeren en rondom de allerlaatste ontwikkelingen in onze markt.

Het event draait om het zien, beleven en ervaren van de verschillende systemen en oplossingen op de markt. Verschillende leveranciers van zaaksystemen, VTH-systemen, documentcreatietools, digitale werkplek en anonimiseringssoftware nemen deel aan het event. Iedere leverancier geeft twee demonstraties van het betreffende systeem of de oplossing en brengt bezoekers zo op de hoogte van de laatste ins en outs van hun product.

Daarnaast is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de leveranciers en zelf achter de knoppen te zitten. Ook het ontmoeten van collega organisaties en met elkaar in gesprek gaan is een belangrijk onderdeel van LIVE!2023. Kortom, een laagdrempelig event waar van elkaar leren en zelf achter de knoppen zitten centraal staat.

Lees hieronder verder over de inhoud van de sessies van Visma Circle en als je dat nog niet had gedaan, schrijf je in voor deelname aan dit voorjaarscongres voor medewerkers binnen de (semi) publieke sector. 

Sessie 1, 9:45 - 10:45, Djuma Escape Battle voor de eer en de inwoners

Het grootste zaaksysteem van Nederland word je niet zomaar! Bij Visma Circle geloven wij in een maatschappij waarin overheid en onderwijs toegankelijk en transparant zijn. Daarvoor heb je niet alleen een prachtige applicatie nodig, maar ook implementaties om door een ringetje te halen. 

Zoals een projectleider ooit zei: “Je kunt wel een Ferrari kopen, maar als je niet weet hoe je erin moet rijden, komen er alsnog ongelukken van.” Gebruikers goed leren rijden, dat is ons op het lijf geschreven. Het bepaalt een belangrijk deel van onze implementatiemethodiek. Dit doen we onder andere met gamificatie. 

Wil je dit zelf beleven? Kom dan deelnemen aan de Djuma Escape Battle! Leer door middel van een escape room de volledige applicatie kennen. Tijdens deze battle zie je Djuma door de ogen van een inwoner, KCC-medewerker, behandelaar en portefeuillehouder.

Zien we jou op 9 maart? En, de echte winnaars? Dat zijn natuurlijk jouw klanten!

Sessie 2, 11:15 - 12:15, ZGW op orde? Prima! Welke 4 thema’s volgen dan?

Bij Visma Circle geloven wij in een maatschappij waarbij de overheid écht toegankelijk en transparant is. Dat gaat uiteraard veel verder dan de manier waarop de laatste jaren tegen zaakgericht werken aankeken.
Vorig jaar zijn we bij klanten waaronder Almere gestart met een onderzoek naar een decentrale publicatievoorziening voor openbare informatie. Er is een wens om onafhankelijk te zijn van PLOOI dat na kritiek inmiddels gestopt is en waarbij men nu inzet op een verwijsindex. Onze conclusie: wij helpen ook andere gemeenten met onze publicatie-oplossing.
Wat moet je regelen? Waar moet je aan denken? Hoe ver gaat dit eigenlijk? Welke impact heeft dat op mijn organisatie? Hoe verhoudt dit zich tot common ground? Wat héb ik hier uberhaupt allemaal aan?! 
Terecht vragen; waarop wij allemaal antwoord gaan geven in deze sessie. 
Daarnaast besteden wij tijd aan Djumalytics; onze oplossing om met “zero shot learning“ automatische registratie van documenten te hebben. Dé voorloper op ChatGPT met zaaktype voorspelling voor automagische routering. Dat is geen toekomst meer, dat is er nú al allemaal. 

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte