Congres De Toekomstgerichte Overheid op 26 september 2023

door Wouter van den Eerenbeemt, op 6 september 2023

Op 26 september organiseert Heliview bij ADO Den Haag het congres Toekomstgericht Overheid. De opvolger van het congres Zaakgericht Werken voor de Overheid dat tot nu toe altijd in september plaatsvond. Visma Circle is hier uiteraard ook vertegenwoordigd en wij komen graag met overheidsorganisaties in gesprek die hun informatiehuishouding en digitale dienstverlening naar een professioneel niveau trekken willen. Daarnaast organiseren wij een inspirerende sessie rondom de Wet Open Overheid en hoe je grip op jouw open organisatie houdt!

Heliview schrijft: is jouw overheidsorganisatie helemaal klaar voor morgen? De wereld om ons heen verandert constant en van onze overheidsorganisaties verwachten inwoners, ondernemers en zelfs medewerkers dat zij net zo flexibel zijn en mee kunnen bewegen.

En ja, dit is ook al jaren ons standpunt! De realiteit is dat overheidsorganisaties hier volop mee bezig zijn, maar soms nog niet klaar zijn voor morgen.

Op De toekomstgerichte overheid kun je ervoor zorgen dat je je kennis neemt van de verdere stappen om een toekomstbestendige overheidsorganisatie te worden, die gedreven wordt door uitmuntende dienstverlening, een geavanceerde informatiehuishouding en efficiënte bedrijfsvoering.

Visma Circle organiseert ook voor de geïnteresseerden een sessie rondom de Wet Open Overheid, onze collega's Maurice Leidelmeijer en Rosalie Dubbers nemen je mee:

Eindelijk een totaaloplossing voor de Wet open overheid!

Jouw organisatie streeft er natuurlijk ook naar om volgens de principes van de, in mei 2022 ingegane, Wet open overheid (Woo) transparant en toegankelijk te zijn. Vooral nu ineens de nadruk ligt op "alles openbaar, tenzij".

Voor dit specifieke vraagstuk tonen we jullie hoe je - indachtig het Common Ground gedachtegoed - informatie bij de bron kunt beheren, anonimiseren, waarmerken én voor iedereen toegankelijk kunt maken. Met een eigen publicatievoorziening.

Visma Circle heeft als marktleider ruime ervaring met overheidsorganisaties. Sterker nog, acht van onze bestaande relaties kozen al voor onze oplossing: Djuma OpenInfo. Daarnaast starten we binnenkort met vier nieuwe gemeenten een pilotproject om met andere (zaak)systemen te publiceren naar Djuma OpenInfo. 

Djuma OpenInfo is ook uitstekend inzetbaar als publicatieplatform voor taakspecifieke applicaties waaraan de Woo dezelfde eisen stelt. 

Bijkomend voordeel: Met Djuma OpenInfo zet je een stap vooruit in de Common Ground architectuur.

Wil je gratis deelnemen aan dit congres? Klik dan hier en schrijf je meteen in.

Rosalie Dubbers en Maurice Leidelmeijer

 

Onderwerpen:Zaakgericht WerkenCongresTransparantieToegankelijkheidWoo

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte