Djuma voor onderwijsinstellingen beschikbaar op SURFconext

door Wouter van den Eerenbeemt, op 26 november 2021

Sinds enkele maanden is Djuma van Visma Circle beschikbaar op SURFconext voor het Single-Sign-On inloggen. SURFconext maakt het mogelijk voor onderwijsinstellingen om hun gebruikers eenvoudig in te laten loggen bij alle clouddiensten die de instelling gebruikt. Dit is veilige, gebruikersvriendelijke en transparante manier om het inloggen en wisselen tussen onderwijsdiensten op een meer transparante manier te laten verlopen.

Nu Djuma beschikbaar is in het dashboard van SURFconext kunnen alle onderwijsinstellingen hiervan gebruik gaan maken. Daarvoor dient een onderwijsinstelling wel eerst met Visma Circle een overeenkomst hiervoor aan te gaan. Na het sluiten van die overeenkomst krijgt de onderwijsinstelling via enkele simpele en snelle stappen toegang.

New kid? Nee hoor, bewezen tech!

Bij Djuma gaat het om bewezen technologie. De SaaS-dienst wordt al sinds 2015 succesvol door een grote groep overheidsinstellingen gebruikt. Visma Circle is daarnaast zeer vertrouwd met de processen en werkwijze van onderwijsinstellingen, ze levert immer al ruim 10 jaar oplossingen voor Post & Archief, studentenexamendossiers, bekostigingsdossiers en samenwerkingsoplossingen.

Vanwege de hoogwaardige inrichting van de SaaS-dienst bleek Djuma eenvoudig te configureren volgens de wensen van Surfonderwijsklanten. Visma Circle heeft al een klant die Djuma gebruikt via SURFconext, de OnderwijsGroep Tilburg (waaronder ROC Tilburg) en meer klanten hebben al interesse getoond.

Connected Experience Onderwijs

Visma Circle maakt samen met 5 andere Visma business units onderdeel uit van de Connected Experience Onderwijs. De Visma Connected Experience voor het onderwijs is een initiatief waarbij we bedrijfsvoering en onderwijslogistiek bij elkaar brengen door de krachten te bundelen, efficiënt te automatiseren en te integreren. En dat doen we niet alleen, maar samen met onze onderwijspartners en andere software leveranciers in het onderwijs. Met de geïntegreerde oplossingen ontzorgen we onderwijsorganisaties zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaak: goed onderwijs bieden.

Een belangrijke technische stap hierbij is dat gebruikers zich eenvoudig tussen de verschillende clouddiensten kunnen bewegen. Het aansluiten bij SURFConext is hierbij een belangrijke ontwikkeling en draagt zowel voor de gebruikerssynchronisatie als de authenticatie zorg

Meer weten over onze onderwijsoplossingen of DJuma op SURFconext? 

Neem contact op

Onderwerpen:Djumagebruiksvriendelijkonderwijs

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte