Leeuwarden, Dantumadiel, Noardeast-Fryslân en Waadhoeke kiezen ons Recordmanagementsysteem

door Wouter van den Eerenbeemt, op 13 mei 2019

Na een succesvol doorlopen aanbesteding kiezen de Friese gemeenten Leeuwarden, Dantumadiel, Noardeast-Fryslân en Waadhoeke voor een op SharePoint gebaseerd Recordmanagementsysteem van Circle Software. In totaal zijn hiermee 2000 werkplekken gemoeid.

Partner gevonden

De gemeenten hadden in het kader van de uitoefening van hun taak aan ruim 200.000 inwoners en 20.000 ondernemingen behoefte aan een geschikte partij met de kennis en kunde ten aanzien van Recordsmanagement (archiefbeheer).

De opdracht aan Circle Software omvat het leveren van de benodigde software op basis van SharePoint, het onderhoud en de ondersteuning hierop, de bijbehorende installatiewerkzaamheden en implementatiebegeleiding aan alle betrokken gemeenten.

Daarnaast krijgen de in Shared Service Centrum samenwerkende gemeenten en diensten, dat zijn de genoemde gemeenten inclusief Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog en de Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid Noardwest-Fryslân, de mogelijkheid om aan te haken op het Recordsmanagementsysteem.

Meer weten of onze op SharePoint gebaseerde oplossingen?

Waarom Circle Software

Bij Circle Software brengen wij informatie samen, klaar als een klontje voor iedere gebruiker waardoor zij beter kunnen samenwerken met collega’s van binnen en buiten hun eigen organisatie en waardoor zij hun klanten beter kunnen helpen.

Onze kennis van zaken en creativiteit zetten wij in om gezamenlijk met onze klanten, innovatieve, waardevolle en eenvoudige oplossingen te realiseren die breed ingezet worden.

En dat werkt want zowel informatiemanagers, directeuren dienstverlening, programmamanagers, projectleiders als andere betrokken vakexperts weten ons inmiddels hiervoor te vinden.

Met ons enthousiasme, 25 jaar ervaring en de wil om continu te blijven leren zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van een scherp advies en samen met hen hun maatschappelijke opgaven aan te pakken.

In alles wat wij doen, draait het om de mensen, technologie is nooit een doel. Wij maken dingen graag eenvoudig en geloven erin dat je mooiere resultaten bereikt als je met plezier en vertrouwen met elkaar samenwerkt.

Onderwerpen:AanbestedingDantumadielDienstverleningNoardeast-fryslânPersberichtenWaadhoekeSharePointVisma CircleGunningLeeuwardenProvincie FrieslandWaddeneilandenRecords ManagementWadden

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte