Succesvol Congres Zaakgericht Werken voor de Overheid!

door Wouter van den Eerenbeemt, op 14 september 2022

Gisteren vond bij Hart van Holland in Nijkerk het congres Zaakgericht Werken voor de Overheid plaats. Natuurlijk was Circle van de partij, hier boden onze collega’s Jolein en Maud de fantastische ZGW Escape Battle XXL: “Door de ogen van uw inwoner” aan, aan meer dan 20 enthousiaste potentiële klanten. Daarnaast vonden er enthousiaste 1-op-1-gesprekken plaats tussen onze collega's en professionals van veel Nederlandse overheidsinstellingen.

Een van de break-out sessies was de ZGW Escape Battle XXL, in deze battle streden twee teams tegen elkaar om de enorme diversiteit aan producten en diensten van een overheidsorganisatie te leren benutten. Om erachter te komen waarom een ijzersterke informatievoorziening hierbij van cruciaal belang is, proefden de deelnemers tijdens deze sessie aan het Djuma Zaaksysteem, Klantcontactsysteem en Klantportaal. Geen saaie voorgespiegelde happy flow, maar zelf je meest optimale digitale reis maken ten bate van jouw eigen klanten, inwoners en ondernemers.

Tijdens het congres konden professionals van de aanwezig overheidsinstellingen via meerdere 1-op-1 gesprekken van gedachte wisselen met onze mensen. Ook op ons demo-eiland vonden verschillende uitgebreide demonstraties plaats van ons zaaksysteem, klantcontactsysteem en Djuma Teams, de integratie van Djuma met Microsoft Teams ter ondersteuning van je projectmedewerkers. 

foto heliview standDe dagbemanning van Visma Circle bij het congres Zaakgericht Werken voor de Overheid.

Onderwerpen:DienstverleningVisma CircleZaakgericht WerkenCongres

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte