Zaakgericht Werken met Djuma bij conferentie MBO Digitaal

door Wouter van den Eerenbeemt, op 18 september 2023

Op donderdagmiddag 20 en vrijdagochtend 21 september vind je ons met Djuma op het onderwijscongres MBO Digitaal. Hier zullen we met de aanwezigen vooral spreken over onze oplossingen op het gebied van zaakgericht werken en zoals jullie van ons gewend zijn is goede software niet het enige wat we leveren. De implementatie maakt pas écht het verschil.

Talk about zaakgericht werken!

Binnen het onderwijs is de term #zgw nog relatief nieuw en we merken dat we in gesprekken vaak hieraan nog wat extra aandacht moeten besteden. Diegenen die al vertrouwd zijn met het concept van document management (of misschien zelfs alleen postregistratie en routing) brengen wij graag up to speed op welke wijze ze de digitale dienstverlening richting hun docenten en studenten efficiënter en effectiever kunnen maken en daarbij grip houden op hun belangrijkste documenten en informatie.

Meer weten over Djuma? Spreek Paul Gijzen of Hélène van de Gevel aan op onze stand. 👈🏻

MBO Digitaal workshop, september 2023

Workshop

In workshop ronde #2 komt een mooie case aan bod van VISTA college getiteld: "Hoe een unieke implementatiemethodiek zorgt voor partnership en een succesvol ICT project"

Hierin gaat Harrie Berger, Projectleider projectbureau van VISTA nader in op het traject waarin ze in 2022 kozen om het zaaksysteem Djuma te implementeren voor hun post, archief en studentendossier. Hij bespreekt hoe dit project ervoor zorgt dat staf, medewerkers en stakeholders in de organisatie op een andere (zaakgerichte) manier gaan werken. Ook komt aan bod welke rol de door hen gehanteerde implementatiemethodiek - waarbij de nadruk ligt op adoptie, draagvlak en een hoge funfactor (gamification) - hierbij speelde en zorgde voor een soepel project en enthousiaste deelnemers. 

Tijdens deze workshop nemen Harrie Berger en Paul Gijzen (Visma Circle) bezoekers graag mee in deze unieke aanpak en de resultaten binnen het project.

MBO Digitaal workshop, september 2023

Meer informatie over het congres vind je hier

Onderwerpen:OnderwijsZaakgericht WerkenCongresPost en archiefexamineringdiplomering

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte