Zaakgericht Werken met Djuma bij conferentie MBO Digitaal

door Wouter van den Eerenbeemt, op 28 februari 2024

Op donderdagmiddag 7 en vrijdagochtend 8 maart vind je ons met Djuma op het onderwijscongres MBO Digitaal. Hier zullen we met de aanwezigen vooral spreken over onze oplossingen op het gebied van zaakgericht werken. Waarvoor geldt: onze implementatie maakt pas écht het verschil. In samenwerking met het VISTA College nemen wij jullie mee in een workshop over hoe zij hun digitaal archief centraal hebben geregeld.

Talk about zaakgericht werken!

Binnen het onderwijs is de term #zgw nog relatief nieuw en we merken dat we in gesprekken vaak hieraan nog wat extra aandacht moeten besteden. Diegenen die al vertrouwd zijn met het concept van document management (of misschien zelfs alleen postregistratie en routing) brengen wij graag up to speed op welke wijze ze de digitale dienstverlening richting hun docenten en studenten efficiënter en effectiever kunnen maken en daarbij grip houden op hun belangrijkste documenten en informatie.

Meer weten over Djuma? Spreek Paul Gijzen of Hélène van de Gevel aan op onze stand. 👈🏻

Workshop

In workshop ronde #1 komt een mooie case aan bod van VISTA College getiteld: "Centraal het digitaal archief geregeld"

Hierin gaat Frans Schröder, Projectleider projectbureau van VISTA nader in op het traject waarin ze in 2022 kozen om het zaaksysteem Djuma te implementeren voor hun post, archief en studentendossiers. Hij bespreekt de mate van versnippering van informatie in verschillende applicaties en de wens niet afhankelijk te zijn van de vaak beperkte DMS- en archiefmogelijkheden van een SIS, LMS, financieel systeem enzovoorts. Djuma van Visma Circle werd de opdracht gegund en men heeft daarmee bewust gekozen voor de aanvullende mogelijkheden die een zaaksysteem biedt. We vertellen jullie graag meer over dit project en laten jullie kort kennismaken met Djuma zoals het bij VISTA College is ingericht. 

Tijdens deze workshop nemen Frans Schröder en Paul Gijzen (Visma Circle) bezoekers graag mee in deze unieke aanpak en de resultaten binnen het project.

MBO Digitaal, maart 2024

Onderwerpen:OnderwijsImplementatieZaakgericht WerkenCongres

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte