Download Whitepaper

Wij hebben een whitepaper voor je klaarstaan waarin we tot in detail uitleggen hoe het agile implementeren van Djuma eruit ziet.
Lees eens rustig na wat er allemaal bij komt kijken en wat je precies aan deze vlotte manier van software implementeren hebt.

Agile. Scrum. Sprints. Het lijkt alsof iedereen daar de mond vol van heeft. Bij sommigen vraag je je af of ze het doen om hip en flitsend over te komen. Wat hip en flitsend is, laten we graag aan anderen. Maar agile werken heeft grote voordelen. Dat wil overigens niet zeggen dat het per se de heilige graal is voor alles wat je doet in een organisatie. Ons zaaksysteem Djuma leent zich goed voor de implementatie via een agile werkwijze. Wat Djuma precies is en hoe dit zaaksysteem en klantcontactsysteem in elkaar steekt, vertellen we je graag hier. In dit whitepaper leggen we je alles uit wat je weten wilt over het agile implementeren van een zaaksysteem voor overheden of andere organisaties in de publieke sector. En waarom het iets voor jou is.

Visma-Whitepaper_Mockup-Agile

 

Vul in en download whitepaper

Visma-Whitepaper_Mockup-Agile