Djuma Academy

In de Djuma Academy delen wij graag al onze kennis over onze Djuma, ons vakgebied en andere thema's. De Djuma Academy is een integraal onderdeel van onze Customer Success Packages.

Welkom bij onze Djuma Academy

Stilstand is achteruitgang!

Stilstand is achteruitgang! Een oud credo dat ook in jouw vakgebied van toepassing is. Als je niet continu werkt aan je persoonlijke ontwikkeling dan loop je voor je het weet mijlenver achter. Daarom introduceert Visma Circle de Djuma Academy.

De Djuma Academy is dé online omgeving waarin we speciaal voor jou en jouw collega's trainingen, workshops en kennissessies organiseren. Zo vergroot jij jouw basiskennis van Djuma en kun je dieper in specifieke onderdelen duiken. Daarnaast spijkeren wij je graag bij over de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied en maken we je dagelijkse werk makkelijker én leuker.

Academy vouchers

Deelnemen aan de Djuma Academy is eenvoudig. Je hebt hiervoor Academy vouchers nodig. Deze vouchers maken standaard onderdeel uit van onze nieuwe Customer Success Packages. Heeft jouw organisatie haar vouchers (bijna) verbruikt, dan kun je eenvoudig nieuwe aanschaffen.

Open het trainingenoverzicht →

HubSpot Video
Djuma Academy 1

Trainingen

Basistrainingen plannen wij een jaar vooruit. Organisaties kunnen zich hiervoor inschrijven. Indien een organisaties met minimaal vier deelnemers interesse heeft in een training dan kunnen we deze ook apart plannen. Dit geldt ook bij deelnemers van verschillende organisaties.

Verdiepingstrainingen plannen wij een jaar vooruit. Deelnemers kunnen zich hiervoor inschrijven. Indien een organisatie met minimaal vier deelnemers interesse heeft in een training dan kunnen wij deze ook apart plannen. Dit geldt ook bij deelnemers van verschillende organisaties. Voorafgaand kunnen deelnemers casussen inbrengen, die wij tijdens de training behandelen.

Open het trainingenoverzicht →

Djuma Academy 2

Workshops

Workshops plannen we een jaar vooruit. Organisaties kunnen zich hiervoor inschrijven. Indien een organisatie met minimaal vier deelnemers interesse heeft in een training, dan kunnen wij deze ook apart plannen. Dit geldt ook voor deelnemers van verschillende organisaties. 

Het aanbod is continue aan veranderingen onderhevig.

Open het workshopsoverzicht →Djuma Academy 3

Kennissessies

In Kennissessies delen we onze kennis over uiteenlopende actuele topics met jullie. Hierbij maken we indien zinvol ook gebruik van externe ondersteuning van partners of experts op het gebied van de materie.

Denk hierbij aan ontwikkeling die zo actueel zijn, dat er maar weinig kennis beschikbaar over is en wij vooral de ontwikkelingen die wij zien en keuzes die we maken met jullie delen.

Open het kennissessies-overzicht →Jaarkalender • Maandag 25 september − Verdiepingstraining Autorisaties, 1
 • Woensdag 11 oktober − Basistraining Klantcontactsysteem, 1
 • Maandag 23 oktober − Basistraining Archief- en informatiebeheer, 2
 • Maandag 30 en Dinsdag 31 oktober − Basistraining Functioneel Beheer, 2
 • Woensdag 8 november − Basistraining Djuma Formulieren, 2
 • Donderdag 16 november − Verdiepingstraining Djuma formulieren, 1
 • Maandag 20 november − Basistraining Sjablonen, 2
 • Dinsdag 28 november − Verdiepingstraining Sjablonen, 1
 • Donderdag 7 december − Workshop Digitale toegankelijkheid, 1
 • Maandag 11 december − Workshop Zakelijk Tekenen, 1
 • Donderdag 14 december − Verdiepingstraining Autorisaties, 1
Academy-Voucher