Man speelt met VR-bril terwijl enthousiaste collega's toekijken.

Customer Success Package Techniek

De techniek, implementatie en uitrol hebben jullie helemaal op orde. Maar, hoe borg je nu de voortgang van je dagelijkse operatie? Hoe dek je al je wensen af in een SaaS-omgeving?

1
Bepaal waar jouw organisatie momenteel staat.
2
Lees op deze pagina of dit package goed bij jullie past.
3
Interesse? Vul dan hiernaast het formulier in en we nemen contact met je op!

Neem contact met me op!

Controle behouden

De technische implementatie, bijbehorende verdere implementatie en uitrol hebben jullie onder controle. Nu is het zaak om de voortgang van je dagelijkse operatie te borgen en erachter te komen hoe je al je wensen en behoeften afdekt in een SaaS-landschap.

AdobeStock_280902041.jpeg_CSGBB

Hou dagelijkse operatie op orde

Met dit package houd je na de fase van technische uitrol en implementatie de reeds gedane investering in tijd en resources op orde. Je hebt de mogelijkheid om blijvend het kennisniveau van je gebruikers op peil te houden via de Djuma Academy. Daarnaast ontvangt je ondersteuning door middel van Consultance Vouchers tegen een gereduceerd tarief ten aanzien van normale uurtarieven.

Technisch is alles wel op orde, maar jullie willen alle wensen die in dit relatief nieuwe SaaS-landschap ontstaan goed in kaart brengen, prioriteren en vervolgens waar gewenst ook afdekken.

AdobeStock_167813062-jpeg_CSGBB

Package Onderdelen

Dit package bestaat uit de volgende onderdelen: