Samenwerken

Als de chaos regeert

De digitale omgeving kan een groot voordeel zijn voor de samenwerking binnen en tussen je teams – of een hardnekkig nadeel. Als je niet oppast, ontstaat er een eindeloze stroom aan e-mails waarop weer feedback komt. Talloze versies van een document gaan door elkaar lopen en een eigen leven leiden. En wie weet waar de mails allemaal terecht komen als ze eenmaal verzonden zijn? Je verliest de grip op gevoelige gegevens en andere data. Verder werk je niet efficiënt, niet productief en bijzonder foutgevoelig. Medewerkers gaan zelf naar oplossingen zoeken en introduceren steeds meer schaduw-IT. Tijd om de samenwerkingsmogelijkheden optimaal te gaan benutten.

Mensen-zittend-met-mobiele-telefoon-in-de-hand-16-9
Gebruikers(vriendelijkheid)
Gebruikers(vriendelijkheid)
centraal
Geen-zorgen-over-IT
Geen zorgen
over IT
De implementatie maakt het verschil
De implementatie
maakt het verschil

Projecten en beleid ontwikkelen doe je samen

In kennisintensieve organisaties maken en gebruiken medewerkers steeds meer informatie buiten routinematige processen. Een project hier, het opstellen van nieuw beleid daar, wat ad hoc werkzaamheden die ook écht even moeten gebeuren. Je kunt er niet omheen. De medewerker kan deze informatie niet helemaal kwijt in de informatiesystemen die hij tot zijn beschikking heeft en slaat daarom informatie lokaal op. Informatie wordt gemaild of online gedeeld en voor je het in de gaten hebt, ziet niemand door de bomen het bos nog. Door gebruikers een passende oplossing te bieden, die wel is toegesneden op deze minder voorspelbare en gestructureerde manier van werken, werkt iedereen in de organisatie op prettige en efficiënte wijze aan de juiste, altijd actuele informatie. Hiermee verbeteren we de productiviteit en de werkervaring van deze professionals ook nog eens enorm.

Alles over Djuma Teams →

Collegas-overleggen-aan-een-tafel

Samenwerken tot buiten de grenzen van je organisatie

In veel projecten en programma’s werken je medewerkers samen met betrokkenen van buiten de eigen organisatie. Het delen van informatie via e-mail leidt tot het ontstaan van dubbele bestanden, waardoor de kans op fouten toeneemt. Het gebruik van publieke online samenwerkingsomgevingen ligt op de loer, met alle gevolgen van dien. Door gebruikers de mogelijkheid te bieden om - al dan niet tijdelijk - samen met externen aan informatie te werken, blijven gebruikers tevreden. Ondertussen houd je wel grip op de informatie die zij binnen deze samenwerking creëren en gebruiken.

Architect-knutselt-aan-model-van-huis

Archivering van ongestructureerde informatie

Doordat alle communicatie via één platform verloopt, blijft informatie voor iedereen centraal beschikbaar. Door de inzet van slimme technologie zijn we in staat om hier orde en overzicht in aan te brengen. Op deze manier krijg jij grip op de ongestructureerde informatie binnen je organisatie, waardoor jij aan je zorgplicht kunt voldoen.

Vrouw-en-man-tekenen-processen-op-raam-met-postits

Nauw aansluitend op veelgebruikte kantooromgeving

Veel gebruikers weten goed hun weg te vinden in Microsoft Office-toepassingen. De adoptie van Microsoft en Office 365 is daarbij groot. De ontwikkeling van deze platformen gaat snel, maar het potentieel blijft in onze ogen nog veel te vaak onbenut. Met onze oplossingen maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden die Office 365 biedt, op een manier die passend en overzichtelijk is voor je eindgebruiker. Deze profiteert hierdoor optimaal van de mogelijkheden van nieuwe technologie.

Clean & Elegant
Fully Responsive
Collegas-handen-over-elkaar

Veilig

Je hoeft niet meer bang te zijn dat er informatie zoek raakt of in verkeerde handen terecht komt. Alle informatie ligt veilig opgeslagen in de cloud en blijft in eigen beheer. Je bepaalt zelf wat er met deze informatie gebeurt en wie hier toegang toe heeft. Door de op de behoeften van gebruikers in jouw organisatie toegesneden oplossing, behoud je bovendien overzicht over de rechten die in- en externen hebben op jouw informatie.

Alles over Djuma Teams →

Man-leunt-in-vertrouwen-achterover-met-laptop
Happy-people-hands-cropped-blurred

Tevreden klanten :)

Tevreden klanten zijn 100% de sleutel tot ons succes!

ROC van Twente
Provincie Noord-Holland
Gemeente Breda
Rijksuniversiteit-Leiden
Waterschap Brabantse Delta
Blije-gebruikers-van-onze-software-liggend

Eigenlijk is het heel simpel in het omgaan met Visma Circle: 

Je werkt met MENSEN niet met consultants.

- Margreet van Alff-van Gorkum, Informatiemanager Gemeente Meppel

De gemeente Weert realiseerde met de invoering van Djuma een doorbraak in het digitaal en zaakgericht werken.

- Gerard van den Hoeven, Hoofd Dienstverlening, Gemeente Weert

Wij zien Visma Circle niet alleen als leverancier van een product maar ook als een partner en Djuma maakt het zaakgericht werken weer leuk! Het zaaksysteem staat centraal in onze architectuur. Van daaruit verbeteren wij de dienstverlening blijvend en groeien, leren en ontwikkelen wij ons samen met Visma Circle.

- Joost van Bree, Gemeente Peel & Maas

Visma Circle's oplossingen kenmerken zich door het toepasbaar maken van ambities, visies en projecten rondom informatiebeheer. Ze zijn al 20 jaar een betrouwbare partner.

- Ludwig van Dijk, Teammanager, Gemeente Almere

We hebben nu een volledig zaaksysteem inclusief de gewenste kaartfaciliteiten geheel volgens plan geïmplementeerd. Dit was niet mogelijk geweest als we niet als partners hadden samengewerkt.

- Chris van den Hoven, Senior Project Manager, Waterschap Brabantse Delta

Zien is geloven!

Kijk bij de testimonials van onze klanten!

Bekijk onze case stories!

Meer weten?

Plan direct een (bel)afspraak met Tim of Roderick →