Examinering

Iedere onderwijsinstelling herkent de uitdaging van flexibilisering in het onderwijsaanbod en daarop aansluitend het examineren. Er heerst een beeld van complexiteit en onoverzichtelijkheid. Het is moeilijk gelijktijdig te voldoen aan de verwachtingen van studenten en eigen personeel. Ze voelen zich niet geholpen en gehoord. Wat een kans dus om processen te structureren en te vereenvoudigen.

Ben je meer geïnteresseerd in planning en roosteren, dan verwijzen we je graag door Xedule van Visma Advitrae en laat de integratie maar aan ons over!

AdobeStock_512189700_600x400px
Gebruikers(vriendelijkheid)
Gebruikers(vriendelijkheid)
centraal
Geen-zorgen-over-IT
Geen zorgen
over IT
Implementatie
De implementatie
maakt het verschil

Centrale regie

Studenten en medewerkers houden zelf graag het overzicht. Wij zorgen ervoor dat jij dat kunt faciliteren. Alles is ingeregeld om ze snel en gericht te kunnen helpen. Het voordeel voor jou als lid van de examencommissie is dat je niet naar nieuwe examens hoeft te zoeken om (steekproefsgewijs) te controleren.

Jonge-mensen-denken-na-over-content-en-processen

Vaststellen en besluiten

Aanlevering van vergaderstukken en het proces tot besluitvorming is makkelijk te volgen en transparant. Nooit meer zoeken naar de juiste versie of de argumentatie, maar alles overzichtelijk bij elkaar en simpel terug te vinden. 

AdobeStock_283565280_600x680px

Communicatie, direct in het dossier

Aanvragen (vrijstellings-, bezwaar-, hulpmiddelen-, inzage- ) door studenten routeert Djuma rechtstreeks naar de juiste medewerker. En je legt alles natuurlijk vast bij het dossier van de student en het proces is door de student te volgen en in te zien.

AdobeStock_458486894_600x680px

Track & trace

Met (e-mail)notificaties signaleert Djuma wijzigingen zodat alle betrokkenen op de hoogte zijn wanneer er een actie van ze verlangd wordt of wanneer er nieuwe informatie is toegevoegd. 

Clean & Elegant
Fully Responsive
Man-opent-enveloppe-en-glimlacht

Archivering versus privacy

De juiste informatie opslaan voor zo lang als (wettelijk) nodig en recht doen aan het zorgvuldig opslaan van persoonsgegevens. Niet de hoogste prioriteit, totdat het misgaat. Tijdige vernietiging en een correcte inrichting zijn hierin evident.

Jongeman-haalt-dossiers-uit-archief-1-2-1
Happy-people-hands-cropped-blurred

Tevreden klanten :)

sbb-v4
roc-van-twente-v2
Stichting-Innovo-v2
UniversiteitLeiden-v2
vista-college-v2
Blije-gebruikers-van-onze-software-liggend

Eigenlijk is het heel simpel in het omgaan met Visma Circle: 

Je werkt met MENSEN niet met consultants.

- Margreet van Alff-van Gorkum, Informatiemanager Gemeente Meppel

Wij zien Visma Circle niet alleen als leverancier van een product maar ook als een partner en Djuma maakt het zaakgericht werken weer leuk! Het zaaksysteem staat centraal in onze architectuur. Van daaruit verbeteren wij de dienstverlening blijvend en groeien, leren en ontwikkelen wij ons samen met Visma Circle.

- Joost van Bree, Gemeente Peel & Maas

De gemeente Weert realiseerde met de invoering van Djuma een doorbraak in het digitaal en zaakgericht werken.

- Gerard van den Hoeven, Hoofd Dienstverlening, Gemeente Weert

Visma Circle's oplossingen kenmerken zich door het toepasbaar maken van ambities, visies en projecten rondom informatiebeheer. Ze zijn al 20 jaar een betrouwbare partner.

- Ludwig van Dijk, Teammanager, Gemeente Almere

We hebben nu een volledig zaaksysteem inclusief de gewenste kaartfaciliteiten geheel volgens plan geïmplementeerd. Dit was niet mogelijk geweest als we niet als partners hadden samengewerkt.

- Chris van den Hoven, Senior Project Manager, Waterschap Brabantse Delta

Zien is geloven!

Kijk bij de testimonials van onze klanten!

Bekijk onze case stories!

Meer weten?

Plan direct een (bel)afspraak met Tim of Roderick →