Djuma on steroids met Djumalytics!

Wat krijg je als je een modern SaaS-based zaaksysteem combineert met de laatste Artificiële Intelligentie en deep learning technologie:

Djumalytics NAW en Djumalytics Autoclassificatie van documenten en zaaktypen!

Automatische registratie van documenten!

Wat krijg je als je een modern SaaS-based zaaksysteem combineert met de laatste Artificiële Intelligentie en deep learning technologie? Djumalytics: slimme software om documenten foutloos, snel en steeds beter (zelflerend) te laten registreren. Jij en jouw gebruikers houden meer tijd over voor andere zaken. 

Twee smaken

Op deze pagina vertellen we je meer over Djumalytics NAW en Djumalytics Autoclassificatie, wat zijn de verschillen en wat zijn de overeenkomsten. Inclusief demonstraties van onze collega's Edwin, Bart en Gaelle.

Wil je uiteindelijk nog meer weten? Lees dan gerust de case story van gemeente Weert! Die sturen we je graag toe per e-mail. Heb je al een accountmanager bij Visma Circle? Dan kun je die ook benaderen.

Maar eerst... wat is Djumalytics?

Djumalytics is slimme technologie bestaand uit een combinatie van Artificiële Intelligentie en Machine Learning die je kunt toevoegen aan Djuma Zaaksysteem. Hiermee verrijk je het zaaksysteem met de mogelijkheden van automatische registratie en classificatie van documenten en zelfs het automatisch kunnen herkennen van het type zaken. Jij bespaart zo een hoop tijd die je aan andere zaken besteden kunt.

We gaan hieronder eerst in op Djumalytics NAW, klik hier om meteen door te gaan naar Djumalytics Autoclassificatie.

Wat is Djumalytics NAW?

Validatie door controle in basisregistraties

Djumalytics NAW zoekt zelf de gegevens van een persoon of bedrijf op en doet een suggestie om welk persoon of bedrijf het gaat. Dit op basis van het informatie uit het document en jullie gekoppelde basisregistraties. Zo bevraagt Djumalytics NAW automatisch de basisregistratie van personen als ook het Nationale Handelsregister.

Implementeren is een fluitje van een cent

Djumalytics NAW is generiek van aard. Dit betekent dat iedere organisatie die Djuma gebruikt dit direct kan aanzetten en inzetten. De implementatie is een fluitje van een cent. Heb je nog nooit eerder een zaak in Djuma geregistreerd, met Djumalytics NAW kan iedereen het! Hierdoor is Djumalytics NAW ook ideaal voor organisaties die net met Djuma gestart zijn. Een flink gevulde database met eerder geregistreerde zaken is niet nodig.

Naast NAW-gegevens ook documenttitel

Ook al zit het misschien niet in de naam, toch ondersteunt Djumalytics NAW ook meteen het herkennen en voorinvullen van de documenttitel in de verkorte registratie. 

Demonstratie Djumaytics NAW

Overigens is niet alleen de implementatie van Djumalytics NAW een fluitje van een cent. Ook het gebruik ervan. Hieronder legt onze collega Gaelle in een korte demonstratie uit hoe je Djumalytics NAW gebruikt in combinatie met ons Djuma Zaaksysteem. 


Djumalytics NAW is de eerste stap

Djumalytics NAW is een uitstekende eerste stap op weg naar volledige zaaktypeherkenning, daarvoor hebben we Djumalytics Autoclassificatie ontwikkeld. Dit is naast het herkennen van de NAW-gegevens en de documenttitel, ook nog het herkenning van het type zaak waar het document, de e-mail of het formulier betrekking op heeft.

Die zaaktypeherkenning werkt alleen het beste als de database van Djuma al gevuld is met heel veel zaken. Voor organisaties die net beginnen in Djuma is dit soms een uitdaging. Onze ervaring bij klanten heeft ons geleerd dat gebruikers al veel winst ervaren bij de ondersteuning van het herkennen van (alleen) de NAW-gegevens en de titel van het document. 

Djumalytics NAW is daarom voor organisaties die zich hierin herkennen een mooie eerste kennismaking met de technologie achter Djumalytics. De gebruiker hoeft met behulp van een verkorte registratie alleen nog maar het zaaktype toe te voegen, de ingevulde informatie te controleren en vervolgens op registreer te klikken. In slechts enkele muisklikken registreer je documenten in Djuma; ideaal voor álle medewerkers.

Djumalytics Autoclassificatie is de tweede stap

Vanzelfsprekend kun je (op termijn) ook het zaaktype gaan herkennen. In dat geval zullen we de aanwezige zaken analyseren en het algoritme trainen met jouw data. Lees hierover hieronder verder.

Wat is Djumalytics Autoclassificatie?

Djumalytics Autoclassificatie is ook een extra onderdeel van ons zaaksysteem Djuma en brengt veel voordelen met zich mee. Boven op de functies van Djumalytics NAW brengt Djumalytics Autoclassificatie ook automatische registratie van zaaktypen mee. Jij bespaart zo nog meer tijd die je aan andere zaken besteden kunt.

Zelfstandige zaaktypeherkenning

Met Djumalytics Autoclassificatie is jouw zaaksysteem ineens in staat om nagenoeg zelfstandige documenten te analyseren zodat ze vrijwel geheel automatisch in Djuma worden geregistreerd.

Meer dan een slimme scanstraat

Djumalytics Autoclassificatie maakt ook volledig onderdeel uit van Djuma en dit betekent dat de integratie een stukje verder gaat dan met bijvoorbeeld een slimme scanstraat. Bij het registreren van een document staan gegevens zoals zaaktype, omschrijving, titel en documenttype al ingevuld.

Djumalytics Autoclassificatie is niet alleen beschikbaar voor de centrale postregistratie maar voor de hele organisatie. Zodra je een document in je afdelingsvoorraad plaatst zal Djumalytics je ondersteunen bij de registratie.

Dat scheelt tijd. Je documentregistratie en zaaktype bepaling gaat sneller en de kans op eventuele misvattingen wordt steeds kleiner.

Validatie door controle in basisregistraties

Djumalytics Autoclassificatie zoekt zelf de gegevens van een persoon of bedrijf op en doet een suggestie om welk persoon of bedrijf het gaat. Dit op basis van het informatie uit het document en jullie gekoppelde basisregistraties. Zo bevraagt Djumalytics Autoclassifcatie zowel automatisch de Basisregistratie van Personen als ook het Nationale Handelsregister.

Bij twijfel: controleren en bijleren

Mocht Djumalytics Autoclassificatie twijfelen over bepaalde gegevens, dan geeft het een seintje af en kan de behandelende collega aan de slag. Djuma toont het bijbehorende document zodat de collega het gemakkelijk kan doorlezen en daarbij alsnog de juiste gegevens kan aanvinken.

Een stap verder dan alleen NAW-herkenning

De herkenning van zaaktypen in Djumalytics Autoclassificatie werkt het beste als de database van Djuma al gevuld is met heel veel zaken. Dit is dus geschikt voor organisaties die al langen in Djuma werken. 

Djumalytics Autoclassificatie is daarom voor dit soort organisaties een belangrijke stap verder met de technology achter Djumalytics. De gebruiker hoeft na de inleerperiode niet eens meer het zaaktype toe te voegen. Hooguit even de ingevulde informatie te controleren en vervolgens op registreer te klikken. In slechts enkele muisklikken registreer je documenten in Djuma; ideaal voor álle medewerkers.

Bijleren en nog slimmer worden

Djumalytics Autoclassificatie leert van de correcties op zijn suggesties! Deze slimme oplossing maakt het snel en eenvoudig registreren een kinderspel voor jouw organisatie, zeker in combinatie met ons betrouwbare zaaksysteem Djuma.

Demonstratie Djumalytics Autoclassificatie

Alhoewel de implementatie van Djumalytics Autoclassificatie net iets meer werk vergt dat die van Djumalytics NAW, is het nog steeds een fluitje van een cent. Hieronder leggen onze collega's Bart en Edwin in een korte demonstratie uit hoe je Djumalytics Autoclassificatie gebruikt in combinatie met ons Djuma Zaaksysteem. 

Nu en in de toekomst

Betalen naar gebruik

Voor zowel Djumalytics NAW als Djumalytics Autoclassificatie geldt dat je alleen betaalt voor documenten die worden geanalyseerd. Omdat we met bundels werken, weet je vooraf wat je betaalt en kun je grip houden op de kosten. Zonder gedoe.

Groeipad naar meer

Met Djumalytics NAW en Djumalytics Autoclassificatie zetten we een eerste stap in het toepassen van AI & deep learning. Je kunt meegroeien naar andere toepassingen zoals beslissingsondersteuning bij afhandeling.

Deepdive rondom AI, machine learning en tekst Analytics

We duiken graag even met je in het diepe rondom AI, machine learning en tekst Analytics. Vanuit Visma Circle hebben we namelijk samen met Shintō Labs het product Djumalytics ontworpen. In deze Shintō Labs Master Class: Text Analytics gaat Shinto in 25 minuten dieper op de techniek van tekstanalyse in.

Shinto-Labs-Academy