Gebruikersvriendelijkheid

Waardoor is een oplossing gebruikersvriendelijk? Een lastige vraag! Jasper van Kuijk, Wetenschapper en auteur van het boek “Hoe moeilijk kan het zijn” vergeleek dit met de vraag ”Waarom ben je op tijd op je werk vandaag?”. Omdat de wekker op tijd af ging, je band niet lek was, er geen file was... Je kunt heel veel redenen noemen. Iemand die te laat is daarentegen, kan vaak heel nauwkeurig benoemen wat daarvan de reden is. Hetzelfde geldt voor gebruikersvriendelijkheid. Het is heel eenvoudig om aan te geven waarom de gebruikersvriendelijkheid van een oplossing niet goed is. Als de gebruikersvriendelijkheid van een oplossing wel goed is, moet er gewoon heel veel goed gegaan ofwel goed gedaan zijn. En omdat het voor de adoptie van nieuwe technologie vandaag de dag zo ontzettend belangrijk is dat een oplossing gebruikersvriendelijk is, laten wij bij Visma Circle wat dit betreft niets aan het toeval over!

Blije-gebruikers-van-onze-software-full
Gebruikers(vriendelijkheid)
Gebruikers(vriendelijkheid)
centraal
Geen-zorgen-over-IT
Geen zorgen
over IT
Implementatie
De implementatie
maakt het verschil

Hoge adoptie door gebruikersvriendelijke oplossingen


Hoe succesvol de implementatie van nieuwe software is, is vooral afhankelijk van de mate waarin je gebruikers de software (op de juiste manier) gebruiken. En in een tijd waar er zoveel op iedereen af komt de vraag “hoe gaat het met je?” in 75% van de gevallen met “Druk” beantwoord wordt, is het ontzettend belangrijk dat gebruikers eenvoudig hun weg vinden. Door de gebruikersvriendelijkheid van onze oplossingen, garanderen we een hoge adoptie en daarmee een succesvolle implementatie!

Klanten-bij-een-balie-blij-en-geholpen

Geen knoppencursus en lastige handleidingen

Ja, ok… Ze zijn er heus wel en er zijn ook personen die er weleens gebruik van maken, maar het overgrote deel van onze gebruikers heeft ze nog nooit gezien; handleidingen en cursusmateriaal voor het gebruik van onze software. In de ontwikkeling staat intuïtiviteit centraal. En we zijn er trots op dat onze handleidingen en cursussen de minst gebruikte producten uit onze organisatie zijn.

Man-bezig-op-laptop

Responsive design

Of je onze software nu gebruikt op een 24” scherm op het klant contact center, of op je smartphone op straat. Het blijft allemaal op een prettige manier werken. De interface past zich aan naar het formaat van je scherm, zodat je altijd op een fijne manier toegang hebt tot informatie en hieraan kan werken.

iPad-met-tijdlijn

Performance!

Niet onbelangrijk in de gebruikersvriendelijkheid van software is de snelheid waarmee je ervan gebruik kan maken. Zandlopers en bevriezende schermen zijn een belangrijke reden dat gebruikers afhaken in het gebruiken van software, om hun weg te zoeken buiten de aangeboden systemen om. Dat gaat ons niet gebeuren! Bij onze software kan de gebruiker vertrouwen op een systeem dat snel reageert en waarin hij op een prettige manier zijn werk kan doen.

Gebruikersvriendelijke-performance-zo-snel-als-een-Delorean
Snel & Accuraat
en responsive
Flexibele-sportster-stretching-been
Happy-people-hands-cropped-blurred

Tevreden klanten :)

Tevreden klanten zijn 100% de sleutel tot ons succes!

Waterschap-AA-en-Maas
Provincie-Limburg
Dienst-Dommelvallei
Gemeente-Helmond
Home-Instead-Amsterdam
Blije-gebruikers-van-onze-software-liggend

Voor ons is Djuma rust in de organisatie, want al onze processen zijn nu optimaal geborgd.

- Stefan Wenink, Directeur, Home Instead Amsterdam

Wij zien Circle software niet alleen als leverancier van een product maar ook als een partner en Djuma maakt het zaakgericht werken weer leuk! Het zaaksysteem staat centraal in onze architectuur. Van daaruit verbeteren wij de dienstverlening blijvend en groeien, leren en ontwikkelen wij ons samen met Circle Software.

- Joost van Bree, Gemeente Peel & Maas

De gemeente Weert realiseerde met de invoering van Djuma een doorbraak in het digitaal en zaakgericht werken.

- Gerard van den Hoeven, Hoofd Dienstverlening, Gemeente Weert

Eigenlijk is het heel simpel in het omgaan met Circle Software: 

Je werkt met MENSEN niet met consultants.

- Margreet van Alff-van Gorkum, Informatiemanager Gemeente Meppel

Circle Software is een betrouwbare leverancier, dat vonden wij erg prettig bij het invoeren van Zaakgericht Werken. Vanwege de gebruiksvriendelijkheid van Djuma is er sprake van snelle acceptatie bij gebruikers.

- Bertrand van den Boogert, Coördinator DIV, Waterschap Aa en Maas

Zien is geloven!

Kijk bij de testimonials van onze klanten!

Bekijk onze case stories!

Meer weten?

Plan direct een (bel)afspraak met Tim of Roderick →