Volledig uit de cloud

Wij merken (gelukkig!) steeds minder weerstand tegen werken in de cloud. In het begin was het allemaal spannend, maar inmiddels heeft het gebruik van Software “as a Service” zich wel bewezen. Uiteraard stelt het eisen aan je leverancier. Vertrouwen op zijn blauwe ogen is niet voldoende. Je moet goede afspraken maken en er bovendien op toezien dat de leverancier deze nakomt. Als je er dan eenmaal aan gewend bent, wil je niet meer terug!

Geen-zorgen-over-IT
Gebruikers(vriendelijkheid)
Gebruikers(vriendelijkheid)
centraal
Geen-zorgen-over-IT
Geen zorgen
over IT
Implementatie
De implementatie
maakt het verschil

Continue vernieuwing

Doordat alles in de cloud draait en alle klanten gebruik maken van dezelfde software-instantie, krijgen alle gebruikers direct de beschikking over nieuwe mogelijkheden bij de driewekelijkse uitrol van nieuwe updates. Zelf heb je daar geen omkijken meer naar en door de manier waarop we ontwikkelen en testen ben je ervan verzekerd dat alles netjes blijft werken. Geen moeilijke upgrade projecten en geen geestdodende testwerkzaamheden meer. Wel het profijt van continue vernieuwing.

Vrouw-en-man-tekenen-processen-op-raam-met-postits

Optimale performance

Een zandlopers in Windows of de Spinning beach ball (of death) van Apple is zo ongeveer het meest frustrerende zicht van iedere computergebruiker. Of nog erger, een computer of software die helemaal niet lijkt te reageren. 27 keer klikken op het kruisje en CTRL-ALT-DEL blijkt vervolgens meestal niet te werken. Een goede performance van software is zo ongeveer levensbehoefte nummer 1 van de computergebruiker. Met Software “as a Service” garanderen wij een optimale performance. Hoe dat kan? Omdat we grip hebben op nagenoeg alles wat deze performance beïnvloedt. Jij geen omkijken meer naar technisch beheer en complexe database-optimalisaties en je gebruikers geen zandlopers, spinning wheels en hangende schermen.

Blije-gebruikers-van-onze-software

Een veilige omgeving

Er staat belangrijke informatie in je zaaksysteem, dienstverleningsportalen en samenwerkingsplatform. Dan is het belangrijk dat de toegangscontrole en beveiliging goed geregeld is. Wij nemen dit ontzettend serieus. Zo zijn we zelf onder meer ISO-27001 gecertificeerd. Wij ontwikkelen software volgens de principes van Privacy en Security by design. We dagen hackers graag uit om onze software op de proef te stellen, monitoren continu de toegangspogingen en passen beveiligingsmaatregelen en nieuwe inzichten direct toe wanneer deze beschikbaar zijn. Zo kun jij rustig slapen. Al zorgen wij er wel voor dat je zelf ook een beetje bij de les blijft, want wij informeren je graag over de stand van beveiliging van onze software.

Vrouw-met-verrekijker

Duidelijke verantwoordelijkheid met heldere afspraken

Wij zorgen voor onze software, dat alles blijft werken, dat het goed beveiligd blijft en dat het goed blijft performen. Je hebt niet veel meer nodig dan een internetverbinding en een browser om er gebruik van te kunnen maken. Die moet je zelf wel even regelen. Dan heb je eventueel nog enig omkijken naar eventuele koppelingen van onze software naar lokale software. That’s it. Uiteraard bepaal je zelf wie welke handelingen mag verrichten en toegang tot informatie kan krijgen. Wij zorgen ervoor dat alles blijft werken, goed beveiligd is en razendsnel werkt. Dit leggen we ook allemaal klip en klaar vast in onze SLA’s en we informeren je over onze prestaties.

Clean & Elegant
Fully Responsive
Man-bezig-op-laptop
Happy-people-hands-cropped-blurred

Tevreden klanten :)

Tevreden klanten zijn 100% de sleutel tot ons succes!

Waterschap-AA-en-Maas
Provincie-Limburg
Dienst-Dommelvallei
Gemeente-Helmond
Home-Instead-Amsterdam
Blije-gebruikers-van-onze-software-liggend

Voor ons is Djuma rust in de organisatie, want al onze processen zijn nu optimaal geborgd.

- Stefan Wenink, Directeur, Home Instead Amsterdam

Wij zien Visma Circle niet alleen als leverancier van een product maar ook als een partner en Djuma maakt het zaakgericht werken weer leuk! Het zaaksysteem staat centraal in onze architectuur. Van daaruit verbeteren wij de dienstverlening blijvend en groeien, leren en ontwikkelen wij ons samen met Visma Circle.

- Joost van Bree, Gemeente Peel & Maas

De gemeente Weert realiseerde met de invoering van Djuma een doorbraak in het digitaal en zaakgericht werken.

- Gerard van den Hoeven, Hoofd Dienstverlening, Gemeente Weert

Eigenlijk is het heel simpel in het omgaan met Visma Circle: 

Je werkt met MENSEN niet met consultants.

- Margreet van Alff-van Gorkum, Informatiemanager Gemeente Meppel

Visma Circle is een betrouwbare leverancier, dat vonden wij erg prettig bij het invoeren van Zaakgericht Werken. Vanwege de gebruiksvriendelijkheid van Djuma is er sprake van snelle acceptatie bij gebruikers.

- Bertrand van den Boogert, Coördinator DIV, Waterschap Aa en Maas

Zien is geloven!

Kijk bij de testimonials van onze klanten!

Bekijk onze case stories!

Meer weten?

Plan direct een (bel)afspraak met Tim of Roderick →