Overzicht van keuken, lunchruimte en ontvangstruimte in Eindhoven.

Kom bij ons werken...

Het leukste onafhankelijke softwarehuis van Nederland is altijd op zoek naar nieuwe collega's. Lees hieronder snel verder of kijk hier of er een vacature voor jou bij zit! En onthoud: hoewel je werkt in onze 'kleine' business unit maak je ook deel uit van Visma in zijn geheel!

Naar de traineeships →  Naar de vacatures →    Even bellen met elkaar? →

Kom werken bij Circle Software

Kom werken bij Visma Circle

Bouw mee aan digitaal Nederland

Werken bij Visma Circle betekent werken in een open omgeving waar je veel vrijheid hebt om je talenten verder te ontwikkelen. Samenwerken staat bij ons voorop, dat doen we inmiddels met 85 professionele en enthousiaste collega’s. Of je nu in een zelfsturend agile ontwikkelteam werkt, onderdeel bent van de sales tribe of van een van de customer squads: samen maak je het verschil voor onze klanten. Vind je de kennis niet binnen onze eigen teams? Geen zorgen! Binnen de Visma-groep heb je nog enkele duizenden collega's die je kunt raadplegen als je een vraag hebt of advies nodig hebt.

Klik hier voor de vacatures →

Maak deel uit van ons team

Maak jij binnenkort deel uit van ons team? 

Leuk dat je interesse hebt!

We zijn een mensgerichte organisatie, we stimuleren jou met al je talenten en kijken hoe we deze optimaal kunnen inzetten en versterken. Je krijgt volop ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Binnen je eigen rol maar misschien ook richting een andere. Door de grote diversiteit in rollen, kun je alle kanten op.

Klik hier voor ons hele team  →

Vrijheid met verantwoordelijkheid

Mensgerichte Vrijheid met verantwoordelijkheid


Mensgericht betekent ook dat we je graag zien lachen! Wat je ook doet, het gaat er om dat je plezier hebt in je werk. Wij hechten veel waarde aan een goede werkplek waar het fijn werken is, met jou houden we de werk-privé balans goed in de gaten. Dit zie je bijvoorbeeld ook terug in aandacht voor beweging tijdens het werk en een goede lunch.

Vrijheid met verantwoordelijkheid vinden we belangrijk. Samen spreken we duidelijke doelstellingen af zodat jij weet welk resultaat je wil behalen. Je krijgt vrijheid om je werk en tijd naar eigen inzicht in te delen zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Lees ervaringen van onze mensen

Jouw nieuwe collega’s vormen een hechte groep gedreven professionals die doorgaans al vele jaren met veel plezier en enthousiasme bij ons werken vanuit onze kantoren in Sittard en Eindhoven.

“Wil je meer weten over hoe een dag uit de dagelijkse praktijk van een van onze collega’s eruit ziet, check dan hier de blogs. Ook Marijn van Overveld, Accountmanager Djuma stelt zich graag aan je voor.”
Marijn-van-Overveld

Marijn van Overveld
Account Manager, Visma Circle 

“Wil je meer weten over hoe een dag uit de dagelijkse praktijk van een van onze collega’s eruit ziet, check dan hier de blogs. Ook Guido Hermans, Software Engineer, stelt zich graag aan je voor.”
Guido-Hermans

Guido Hermans
Software Engineer, Visma Circle 

“Wil je meer weten over hoe een dag uit de dagelijkse praktijk van een van onze collega’s eruit ziet, check dan hier de blogs. Ook Chris, DevOps Engineer stelt zich graag aan je voor.”
Chris-Keurentjes

Chris Keurentjes
DevOps Engineer, Visma Circle 

Lunch bij Visma Circle, na speciaal advies van voedingscoach Mieke Daemen