Menu

BVO Rijn en Braassem kiest voor Djuma van Visma Circle

door Wouter van den Eerenbeemt, op 9 april 2021

Na een uitgebreide aanbesteding kozen de gemeente Alphen aan den Rijn en de gemeente Kaag en Braassem voor het zaaksysteem Djuma van Visma Circle. De beide gemeenten hebben sinds 1 januari 2018 hun krachten op het gebied van Informatisering en Automatisering gebundeld in Bedrijfsvoeringsorganisatie Rijn en Braassem.  

Met het zaaksysteem Djuma willen de gemeente Kaag en Braassem en de gemeente Alphen aan den Rijn moderne vervolgstappen zetten in de digitale dienstverlening het laagdrempelige klantcontact en haar dienstverlening en de interne bedrijfsvoering naar een hoger niveau kan tillen richting haar 140.000 inwoners, 13.850 ondernemers en ruim 1.000 medewerkers.  
  
Vanwege de coronamaatregelen vond het gehele proces rondom de aanbesteding digitaal plaats. Visma Circle en de projectleden zijn inmiddels aan de slag met de agile implementatie van Djuma Zaaksysteem, met het bijbehorende Djuma Klantportaal, Klantcontactsysteem, Djuma Formulieren, bestuurlijke besluitvorming, MijnOverheid Berichtenbox, Zoekresultaten op Kaart inclusief GEO-viewer, elektronisch ondertekenen en nog veel meer. 

Rijn en Braassem

Onderwerpen:DienstverleningzaaksysteemzgwklantcontactBesluitvormingBestuur

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte