Menu

Circle Software en Nieuwland Geo-informatie integreren software

door Wouter van den Eerenbeemt, op 2 september 2019

Djuma integreert de SaaS-gebaseerde GIS-functies van Nieuwland Geo-informatie. Dit voegt de ruimtelijke dimensie toe aan het werk van de gebruikers. Zij raadplegen binnen het zaaksysteem relevante geografische informatie en starten zaken op vanuit geografische objecten en de openbare ruimte.

Door de volledige integratie van Nieuwland’s WebGIS Publisher in Djuma kunnen gebruikers gegevens eenvoudig aan objecten en percelen relateren. Hierdoor zien zij in één oogopslag wat er speelt binnen een wijk, buurt, gemeente of waterschap. De inzet van geo-informatie in het zaaksysteem helpt een data-gestuurde aanpak en maakt analyses, presentaties en visualisaties in kaartvorm mogelijk.

Waterschap Brabantse Delta is de eerste enthousiaste gebruiker van deze GIS functionaliteit in Djuma. Circle Software en Nieuwland verwachten dat Djuma met deze geo-informatie veel meerwaarde zal bieden binnen het zaakgericht werken en de toenemende vraag om informatie ook op ruimtelijke kenmerken te kunnen beheren en ontsluiten.

Onderwerpen:DienstverleningPersberichtenCircle SoftwareDjumageogeografische informatieintegratiekaartennieuwlandgis

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte