Congres Live 2024 van KBenP

door Wouter van den Eerenbeemt, op 16 februari 2024

Op dinsdag 12 maart 2024 organiseert KBenP Digitale Overheid voor de tiende keer het evenement LIVE! in congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch! LIVE!2024 draait om het zien, beleven en ervaren van  verschillende systemen en oplossingen voor de (semi) publieke sector. Verschillende leveranciers van o.a. zaaksystemen, klantcontactsystemen, documentcreatie-tooling, digitale werkplekken en anonimiseringssoftware nemen hieraan deel en laten zien wat ze kunnen.

Ga met ons in gesprek en bezoek onze ‘knoppentafel’ waarbij je inderdaad zelf of met hulp van een van onze handige consultants door de applicaties heen kunt klikken. Daarnaast is dit het moment in het voorjaar om je vakcollega’s te ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan en kennis uitwisselen. Het event is kosteloos te bezoeken voor interne medewerkers van de (semi) publieke sector.

Naast de koppentafel verzorgen wij vanuit Visma Circle twee live demonstraties en brengen jullie zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Demonstratie 1:
Duik dieper in de succesverhalen van de Wet open overheid

Bij Visma Circle geloven wij in een maatschappij waarbij de overheid écht toegankelijk en transparant is. Wij nodigen je van harte uit voor een boeiende en interactieve sessie, waarin we niet alleen informeren over de Wet open overheid, maar ook onze bestaande oplossingen hiervoor presenteren. Samen met de gemeente Almere.
 
Nieuwe wetten leiden tot nieuwe vragen. Wat moet je regelen en waaraan moet je denken vóórdat je informatie openbaar maakt? Hoe maak je dit zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor jouw collega’s en zorg je ervoor dat belanghebbenden niet buiten de boot vallen? Sorteert dit voor op common ground? Wat héb je hier überhaupt allemaal aan?

Om deze vragen te beantwoorden, hebben we Djuma OpenInfo. Via Djuma OpenInfo bieden we aan inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden een intuïtieve zoekinterface (gebaseerd op Google) waarmee ze volledige tekst in alle openbare documenten kunnen doorzoeken. Een oplossing specifiek ontworpen voor de Wet open overheid, ontwikkeld in co-creatie met 10 gemeenten. Daarnaast helpen we samen met bestaande klanten Logius (voorheen KOOP) en BZK met de doorontwikkeling van een centrale landelijke zoekingang (Woo-index).  

Dus twijfel niet en kom kennismaken! Ontdek samen met ons de mogelijkheden van moderne ontwikkelingen, nieuwe wetten en wat speelt rondom Common Ground. Schuif aan en ervaar hoe wij, als marktleider, jou begeleiden door de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Locatie in het congrescentrum: Dexter 24

Demonstratie 2:
Digitale dienstverlening, van aanvraag tot archief!

Het grootste zaaksysteem van Nederland word je niet zomaar! Daarvoor heb je niet alleen een prachtige applicatie nodig, maar ook implementaties om door een ringetje te halen. Een cruciale rol in dit proces wordt vervuld door goede informatie-voorziening. In deze sessie laten we je zien hoe wij dagelijks concrete hulp bieden aan 100 organisaties met ons Djuma Zaaksysteem, Klantcontactsysteem en Klantportaal.

Tegelijkertijd gaan we dieper in op de omnichannel mogelijkheden en het Common Ground gedachtegoed.

Daarnaast behandelen we recente vraagstukken op het gebied van wet- en regelgeving , zoals de Wet modernisering elektronisch bestuurlijk verkeer en de uit Europa afkomstige Single Digital Gateway.

Kortom, een zeer complete sessie van experts die je niet wil missen. Twijfel niet en schuif gezellig aan!

Locatie in het congrescentrum: Dexter 24

Kom ook en schrijf je nu nog in!

Ga naar de website van het event om je in te schrijven via:  https://digitaleoverheidlive.nl/live2024/

Live2024

 

Onderwerpen:Zaakgericht WerkenZgwliveCongresWooWmebv

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte