Congres Zaakgericht Werken voor de Overheid

door Wouter van den Eerenbeemt, op 5 september 2021

De ideale organisatie bestaat, maar niet bij één enkele overheidsinstelling. Overal zijn successen te vinden, klein of groot. Als we ze samen presenteren, ervan leren en dat meenemen in de toekomst kunnen we grote stappen zetten richting die ideale organisatie. Dat is de insteek van het Heliview Congres Zaakgericht Werken voor de Overheid.

Het event biedt de juiste handvatten om hierin niet achter te blijven en innovaties binnen overheidsorganisaties te versnellen. Je leert van successen bij andere organisaties hoe ook jouw organisatie betere diensten kan verlenen aan burgers en bedrijven. Het programma is dit jaar nadrukkelijk hands-on ingericht. Door middel van actieve discussies en workshops gaan we aan de slag met jouw specifieke uitdagingen!

Visma Circle is ook vertegenwoordigd, naast een stand waar je met al je vragen terecht kunt, presenteert Productmanager Bas Retera een interactieve sessie over Common Ground.

Interactive sessie integratiehoofdpijn:
Is Common Ground jouw paracetamol?

Common Ground is er al een tijdje en lijkt een interessante oplossing te bieden voor een breed scala van integratiestress en synchronisatiehoofdpijn. Bij Visma Circle hebben wij ook nagedacht of dit een one-size-fits-all oplossing is en zijn tegelijkertijd vooral benieuwd welke mogelijkheden jullie hierin zien. Is het net zoals paracetamol een middel om symptomen te bestrijden of pakt het een onderliggend probleem écht aan en hoe ga je om met de lange termijn verwachtingen? In deze interactieve sessie delen we samen onze kennis en halen deze op slimme wijze bij elkaar op om echt met nieuwe inzichten aan de slag te kunnen.

Wil je alvast meer weten over onze visie op Common Ground, lees dan hier onze Whitepaper hierover.

Neem deel

Experts delen hun kennis en ervaring tijdens Zaakgericht Werken voor de Overheid op 9 september in het NBC in Nieuwegein, maar ook online. Gedurende 30 dagen krijg je on-demand toegang tot tal van videotalks en kun je deelnemen aan interactieve live sessies.

Inschrijven en meer info →

Onderwerpen:zaakgericht werkenzaaksysteemcongresklantcontactsysteemklanttevredenheid

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte