Menu

Dommelvallei beleeft Djuma Experience

door Wouter van den Eerenbeemt, op 11 oktober 2019

Gisteren beleefden de 30 projectgroepleden van de Dommelvallei organisaties (GR Dienst Dommelvallei, Geldrop-Mierlo, Nuenen en Son en Breugel) hun Djuma Experience. De kickoff waarmee een Djuma Implementatie start. Geen saaie grijze zaaltjes met een stuk taart of vlaai en een suffe beamer, maar een dag buiten de organisatie. Kennis opsnuiven en delen met elkaar op het gebied van Zaakgericht Werken, Impact game, Agile/SCRUM projectaanpak en op moderne manieren met elkaar en het nieuwe SaaS-platform samenwerken!

Voor Circle Software was het zaak om de Djuma Experience, zoals ze die sinds medio 2015 organiseren voor nieuwe klanten, te optimaliseren en te verbeteren. Met deze nieuwe versie van de succesvol projectstart maakt de projectgroep vandaag kennis. De basisuitgangspunten blijven hierbij overigens gelijk: kennis overdragen op een inspirerende manier die mensen wél bijblijft. Op zo’n manier dat de projectgroepleden met enthousiasme en inhoudelijke bagage de rest van het implementatietraject ingaan!

Met een gemiddelde cijfer van 9,5 van alle projectleden kregen wij een dikke thumbs up voor deze topdag!

Onderwerpen:EvenementenDienstverleningPersberichtenCircle SoftwareDjumaHet nieuwe werken (Verandermanagement)Zaakgericht Werkenklantcontact

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte