Waalwijk kiest voor Djuma!

door Wouter van den Eerenbeemt, op 3 juni 2024

Gemeente Waalwijk uit Noord-Brabant koos onlangs door middel van een Europese aanbesteding voor Djuma, het grootste zaaksysteem van Nederland. De gemeente is zeer vertrouwd met zaakgericht werken, ze weten wat ze willen en hebben hun organisatie prima op orde. Tijd voor vervolgstappen met een systeem van de volgende generatie die uitstekend met Office 365 en Microsoft Teams integreert.

Waalwijk is gelegen in Noord-Brabant en bestaat uit de  stad Waalwijk en de dorpen Sprang-Capelle en Waspik. Een gemeente met een grote historie in de schoen- en leerindustrie en bovendien is de stad Waalwijk al ruim 720 jaar oud aangezien ze  stadsrechten kregen in 1303. 

Met Djuma als zaaksysteem mikken ze op een efficiënte en transparante bedrijfsvoering, volledige dossiervorming, optimale dienstverlening en gebruiksvriendelijkheid voor eindgebruikers en beheerders. Daarnaast ontzorgen de 650 gebruikers hiermee ook de 50.000 inwoners en 6.540 ondernemers.

Visma Circle draagt zorg voor de levering en technische implementatie van het zaaksysteem, verzorgt de bijbehorende workshops, trainingen en opleidingen inclusief ondersteuning bij de Microsoft Teams integratie.

Gunning Waalwijk (1)

 

Onderwerpen:GemeenteAanbestedingDjumaZaakgericht Werken

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte