Marijn van Overveld stelt zich aan je voor!

door Wouter van den Eerenbeemt, op 17 september 2019

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Wil je meer weten over hoe een dag uit de dagelijkse praktijk van een van onze collega’s eruit ziet, check dan hier de blogs. Dit keer Marijn van Overveld, accountmanager Djuma. Ons salesteam is op zoek naar versterking!

Hoi, ik ben Marijn van Overveld en ik werk al een aantal jaren als Accountmanager bij Circle Software. Hoe ziet een werkdag van mij eruit?

7.15 uur:

Ik ontbijt samen met mijn vriendin en de kinderen. Wij zorgen samen dat de kids klaar zijn om naar school te gaan. Als zij om 8.15 uur naar school zijn, kan ik nog even rustig aan een offerte werken.

9.30 uur:

Ik ga naar één van mijn klanten, een gemeente die momenteel de overstap maakt van ons softwareplatform Verseon naar ons softwareplatform Djuma. Onderweg informeer ik bij mijn collega Jolein, zij begeleidt deze implementatie als business consultant. Zij geeft aan dat alles gaat zoals het moet gaan, goed om te weten! Toch is het ook goed om even bij te praten over de verwachtingen die we beiden hebben bij deze implementatie zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. De opdrachtgever gaat enthousiast verder.

10.30 uur:

Nu snel door naar kantoor Eindhoven. Daar staat een salesmeeting op het programma met alle sales-collega’s. Als agendapunt staat de evaluatie van de salestraining van vorige week en ik heb mijn acquisitiecijfers paraat zodat ik een update kan geven over het behalen van de jaardoelstelling.

12.30 uur:

Lunch! Vaak loop ik met een aantal collega’s een rondje door de stad. Vandaag lukt dat niet en eet ik een broodje in ons nieuwe kantoor in Eindhoven. Ik moet er daarna weer snel vandoor, er staat een belangrijke presentatie/demonstratie op de agenda.

14.00 uur:

Een Gemeenschappelijke Regeling (GR) wil nieuwe software gaan gebruiken en Circle Software is één van de genodigden. Koude acquisitie is ook onderdeel van mijn werk, ik ben dan ook al langer in contact met één van de stakeholders van de GR. Ik weet wat er speelt, wat de behoefte is en wie er aanwezig zullen zijn.

Mijn collega Edwin geeft de demo. Ik stel onszelf kort voor en daarna steelt Edwin de show met een geweldige demonstratie van Djuma en een toelichting op onze nieuwe implementatieaanpak.

Resultaat: enthousiasme! Djuma verkoopt zichzelf ;-) en een maand later valt de gunning bij ons op de mat. Weer een leuke klant erbij!

16.00 uur:

Ik vertrek vanuit de afspraak en bedenk me of ik nog even naar kantoor ga? Ik besluit naar huis te gaan om daar nog wat te werken. Ik check mijn mail en verwacht bericht van één van mijn klanten. Met hen ben ik al bijna een jaar in afstemming om over te stappen naar Djuma. We hebben enkele demonstraties verzorgd, vele gesprekken gevoerd met de projectleider, de opdrachtgever en inkoop. Alle lichten staan in principe op groen en gisterenavond stond mijn voorstel ter goedkeuring op de agenda van de Raadsvergadering. Ik bel ze nog snel en gelukkig, goed nieuws, het is allemaal goedgekeurd! We plannen meteen een afspraak in om de contracten te ondertekenen met de Burgemeester en andere betrokkenen.

Daarna App en bel ik meteen enkele collega’s om dit goede nieuws te delen. Sales doe je bij Circle Software niet alleen maar met zijn allen!

16.50 uur:

Ik reageer nog even snel op een intern verzoek om deel te nemen aan onze benefietwedstrijd tegen het Burgemeesterselftal. Niets zo leuk als op een zaterdagmiddag proberen om een stel Burgemeesters onder de grasmat te schoffelen voor een goed doel. Hatsekidee!

Mocht je meer informatie willen, mail me gerust en hopelijk tot snel! Meteen zin in zo'n baan? Klik hieronder en solliciteer erop:

Onderwerpen:DienstverleningInnovatieJobVerseon en Verseon E-SuiteAccountmanagerVisma CircleDjumaHet nieuwe werken (Verandermanagement)HRSalesUitdagingWerken bij

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte