Onderwijsconferentie HOlink 2023

door Wouter van den Eerenbeemt, op 7 juni 2023

Op maandag 5 juni en dinsdag 6 juni stonden onze collega’s Hélène van de Gevel en Paul Gijzen namens Visma Circle op de tweedaagse onderwijsconferentie HOlink. De HOlink is dé plek waar de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen rondom onderwijsondersteuning en informatievoorziening voor studenten aan bod komen. 

Gedurende deze dagen hebben Hélène van de Gevel en Paul Gijzen de bezoekers alles verteld over de laatste ontwikkelingen op het gebied van examinering en studentexamendossier, en hoe Djuma dit proces kan ondersteunen. Zoals archivering, bestuurlijke besluitvorming, inkoop en meer. 

Er is een uitdaging van flexibilisering in het onderwijsaanbod en daarop uitsluitend het proces rondom examineren, wat zorgt voor complexiteit en onoverzichtelijkheid. Een ideale kans om de processen te structureren en te vereenvoudigen zodat de verwachtingen van studenten en eigen personeel worden voldaan.

Zij die ze gesproken hebben hebben ze van de nodige informatie kunnen voorzien. Heb je de HOLINK gemist en heb je vragen over wat we jouw onderwijsorganisatie (hogeschool, roc, bve, universiteit of primair onderwijs stichting) bieden kunnen? Neem dan contact met ons op!

HOlink 2023 #2-1

 

Onderwerpen:OnderwijsDjumaProcesbeheerStudentendossiersStudentenExamendossiers

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte