Orionis Walcheren kiest voor Djuma

door Wouter van den Eerenbeemt, op 30 augustus 2023

Orionis Walcheren kiest na een uitgebreide Europese aanbesteding met proof-of-concept-fase voor Djuma van Visma Circle. Het werkleerbedrijf zocht een partnership met een leverancier die proactief en structureel meedenkt over het creëren van een duurzame en stabiele situatie. Visma Circle biedt met Djuma een betrouwbaar, stabiel zaaksysteem dat voldoende flexibel is om mee te bewegen met de wensen in de toekomst. 

Orionis Walcheren is een gemeenschappelijke regeling en werkleerbedrijf dat actief is in de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen. Het bedrijf ondersteunt inwoners van deze plaatsen op het gebied van werk, inkomen en schulden. Denk hierbij aan het bieden van schuldhulpverlening of het aanvragen van een participatiewet uitkering. De organisatie bestaat uit 300 ambtenaren en 650 werknemers in het werkleerbedrijf en bedient 120.000 inwoners van de betrokken gemeenten. Dit doet Orionis vanuit de visie dat iedereen ertoe doet en dat werk en ontwikkeling voorwaarden zijn om mee te doen in de maatschappij. 

Aanleiding voor de aanbesteding was de aflopende ondersteuning op het bestaande zaaksysteem. In Visma Circle vond de Zeeuwse organisatie een partner die proactief en structureel meedenkt. Inclusief heldere afspraken over het dienstverleningsniveau en bijbehorende service en onderhoud. 

Visma Circle voorziet Orionis Walcheren in de levering van de software voor het faciliteren van zaakgericht werken inclusief zaak functionaliteit; gebaseerd op de standaard zaak- en documentservices, document- en recordmanagement functionaliteit, een zaaktypencatalogus, klantcontact functionaliteit en een digitaal loket (Persoonlijke Internet Pagina, Webformulieren). Deze functionaliteit wordt afgedekt met Djuma Zaaksysteem, Djuma Klantcontactsysteem, Djuma Klantportaal en Djuma Formulieren. Hierbij hoort ook het elektronisch ondertekenen van documenten, documentcreatie en het bewerken van bestanden in Microsoft 365.

Daarnaast verzorgt Visma Circle allerlei koppelingen zoals onder andere richting de bestaande kantoorautomatisering en met basisregistraties zoals de landelijke voorziening BRP.

Orionis Walcheren

Bijschrift: Marko Adema, Directeur van Visma Circle en Henk Guise, Directeur van Orionis Walcheren na de feestelijke ondertekening van de officiële gunning!

Onderwerpen:DienstverleningZaaksysteemGemeenschappelijke regeling

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte