Visma Circle doorstaat ISO/IEC-audits met glans!

door Wouter van den Eerenbeemt, op 8 september 2020

Sinds geruime tijd is Visma Circle voor ISO/IEC 27001:2013 en ISO/IEC 9001:2015 gecertificeerd. Dé internationale standaarden voor informatiebeveiliging en kwaliteit. Door succesvol doorlopen externe onafhankelijke audits van deze certificering blijkt dat Visma Circle op beide gebieden continu ‘in control’ was, is en blijft.

Onderdeel van deze certificering is een regelmatig terugkerende audit door een externe partij. Wederom heeft Bureau Veritas ons conform de standaarden beoordeeld en goedgekeurd!

Veiligheid en SaaS moet hand-in-hand

Dit is belangrijk voor de huidige en toekomstige klanten van Visma Circle omdat dit bewijst dat zij haar informatiebeveiliging en kwaliteit uitstekend op orde heeft. Een vaak onderbelicht maar bijzonder belangrijk element van de dienstverlening van een SaaS-leverancier!

Bij de eerste 'invoering' van de standaard voor informatiebeveiliging bij Visma Circle namen wij de noodzakelijke maatregelen om gevoelige informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking. Hiervoor heeft onze Security Office een Information Security Management System (ISMS) opgezet, waarin hij met ondersteuning van de juiste collega’s het uitvoeren, onderhouden, controleren en verbeteren van de informatiebeveiliging continu borgt.

Met de bestendiging van deze certificaten voldoet Visma Circle nog steeds aan de eisen die de Informatie BeveiligingsDienst (IBD) stelt in de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO).

Klanttevredenheid: meten is weten

Visma Circle zorgt dat haar diensten en software tot hoge klanttevredenheid blijven leiden. Om dit continu te monitoren hebben wij een Kwaliteitsmanagement Systeem opgezet dat op basis van kritieke prestatie-indicatoren de kwaliteit van alle processen doorlopend meet. Bureau Veritas constateerde dat er ook op dit gebied grote stappen gezet waren.

ISO 9001 en 2700 audit 2020

 

Onderwerpen:DienstverleningIsoInformatieveiligheid

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte