Menu

Circle Software bespeelt burgemeestersbenefiet voor Leprastichting

door Wouter van den Eerenbeemt, op 30 maart 2018

Op zaterdagmiddag 31 maart vindt voorafgaand aan de Eredivisiewedstrijd PSV - NAC Breda de zevende benefietwedstrijd ten bate van de Leprastichting plaats tussen het Nationale Burgemeesters Elftal (NBE) en het Circle Software Soccer Team (CSST). Zij spelen in De Herdgang, het trainingscomplex van het Eindhovense PSV. Hun laatste wedstrijd in oktober 2016 leidde tot een winst voor CSST.

Beide benefietteams gaan elkaar wederom sportief te lijf ten bate van de Leprastichting. In de afgelopen jaren heeft het NBE op deze manier meer dan een half miljoen euro aan sponsorgelden bij elkaar gespeeld. Zij zoeken hiervoor telkens een tegenstander die als tegenprestatie een donatie doet aan de Leprastichting.

Het CSST bestaat uit klanten, relaties en enkele medewerkers van Circle Software. Het NBE bestaat zowel uit actieve burgemeesters als enkelen die hun ambt niet meer actief bekleden.

Teamcoach van het CSST, Eric van Dun (gemeente Breda), geeft te kennen dat ze zich kranig zullen weren. Desgevraagd weet hij ook te melden dat hij het credo van voetbalgrootheid J. Cruyff wederom wil waarmaken: "Je moet altijd zorgen dat je een doelpunt meer scoort als [sic] de tegenstander."

Jos Heijmans, voorzitter van het NBE, Burgemeester van Weert en actief meespelend lid, vertrouwt er op dat het een spannende wedstrijd wordt: “Ongeacht de uitslag van de wedstrijd staat de daadwerkelijke winnaar tenslotte al vast: de Leprastichting. Wat overigens niet betekent dat wij ons vooraf zomaar gewonnen gaan geven.”

Namens de Leprastichting neemt directeur Jan van Berkel de donatie in ontvangst.


Beide coaches en teams (Circle Software Soccer Team in wit en Nationale Burgemeesters Elftal in oranje) bij de laatste wedstrijd op de Herdgang in Eindhoven in 2016.

 

Onderwerpen:EvenementenPersberichtenVerseon en Verseon E-SuiteSharePointCircle SoftwareDjumaZaakgericht Werkenbenefietgoed doelgood wilherdgangleprastichtingnbepsvvoetbalburgemeesterscsstdonatie

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte